Minél korábban éljük meg az alkotás örömét, annál sikeresebb életet élhetünk.

Kigondolni, megtervezni, megalkotni olyan állomások, melyek az alkotás öröméhez vezetnek.

Akkor élheted boldogan életed, ha a munkádat örömmel végzed.

A munkatevékenység az a dolog, mellyel az ember emberré lett.

A munkatevékenység az a dolog, mellyel az ember emberré lett.

Nov 09

Míves portékák csodálatos világa

Kedves látogatók!

Örömmel és várakozással ajánlom az alábbiakat. Az elmúlt héten találkoztam a Faragó Gábor és Krisztina művész házaspárral, akik a míves pertékák alkotói. Személyes találkozónkon lehetőséget kaptam, hogy a termékeiket nagykereskedelmi áron terjeszthessem az iskolákban és az óvodákban.

A közelgő téli ünnepek és a kreativitás egyesítésével csodálatos lehetőségek adódhatnak. Honlapunkon közzé tesszük, mindazt, amit Krisztina és Gábor alkotott, azért, hogy a gyermekek és a felnőttek kreatív, alkotó tevékenysége minél jobban kiteljesedjen és a család, barátok, ismerősök örömére. Néhány képet mellékelek, de a megrendelők menü pontban miden képpel és árral elérhető.

 

Szeretném, ha jelentkeznének olyan iskolák, óvodák, ahová a művészeket meghívva kreatív foglalkozáson készíthetné el mindenki a kiválasztott téli, vagy karácsonyi ajándékát. A költségek az ő úti költségük és mindenki a kiválasztott termék árát fizeti.

Kérem, hogy jelentkezzenek és megszervezzük az alkotó délutánt, vagy éppen a délelőttöt.

Jelentkezéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérem.

Néhány képet itt mutatunk. A telje képes ajánlatot árakkal, a míves portékák almenüben találják.

  

Szórólap

Szorolap 1