Minél korábban éljük meg az alkotás örömét, annál sikeresebb életet élhetünk.

Kigondolni, megtervezni, megalkotni olyan állomások, melyek az alkotás öröméhez vezetnek.

Akkor élheted boldogan életed, ha a munkádat örömmel végzed.

A munkatevékenység az a dolog, mellyel az ember emberré lett.

A munkatevékenység az a dolog, mellyel az ember emberré lett.

Dec 16

Összefoglaló, jövő évi változások

Kedves Kollégák!

 

Ismét eljött egy év vége, ami ugyan nem tanév végét jelent, de cégünk életében egy summázásra ad lehetőséget.

A 2011-es évben tavasszal egy munkatalálkozó keretében lehetőséget biztosítottunk az érdeklődő Kollégáknak, hogy személyesen is elmerülhessenek a kézműves foglalkozások adta kreatív élményekben a „Kreativitással a munka megbecsüléséért” című rendezvényünkön.


Több szakmai versenyen zsűriztünk, biztosítottuk a technika versenyek megrendezéséhez szükséges alapanyagokat és szerszámokat, illetve a verseny nyerteseinek díjazását. Ezek között volt a Telenor székházában tett látogatásunk, különböző tárgyi nyeremények biztosítása (szerszámok, könyvek).
Az iskolai megrendeléseket összegezve láttuk, hogy igény van a Kollégák részéről a hagyományos kézműves tevékenységek visszaállítására, szükség van arra, hogy a gyermek megtanulja a szerszámok használatát ezért az általunk kínált fa alapú modellanyagok palettáját folyamatosan bővítettük.
Új beszerzési partnereket kerestünk, hogy piacképes árakat és jó minőséget tudjunk biztosítani, így prémium minőségű termékek is megtalálhatók árlistáinkon.
A modell anyagok kicsomagolásában is változásokat vezetünk be 2012-ben. A jelenlegi csomagolási mód helyett egy egységcsomag fogja tartalmazni az adott modell összes elemét. Pl. a vitorlás esetében egy dobozba fog belekerülni az összes alkotóelem, így a Kollégáknak nem kell címke szerint keresni a kiszerelt alkotórészeket, mert azokat egy helyen, egyben fogják megkapni.
Fejlesztési terveinkben szerepel környezetbarát, biológiailag lebomló tisztítószerek ajánlása és forgalmazása.
Mindig kértük és ezután is kérjük szakmai visszajelzéseiket, ötleteiket, hogy lehetőség legyen az Önök igényeit figyelembe venni cégünk fejlesztési irányában, együtt alakítsuk ki a közös utat.

 

Engedjék meg, hogy Áldott, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánjuk Önöknek.

 

Hám László
Ügyvezető

 

Petró Annamária
kreatív munkatárs

Szórólap

Szorolap 1