Dec 23

Alternatív fűtés, világítás

Vállalkozásunk elkötelezett híve az alternatív energiahordozók alkalmazása bevezetésének és elterjesztésének.
Hisszük és valljuk, hogy ezek az ismeretek a felnövekvő nemzedéken keresztül hatékonyul a legjobban. Ezért indítjuk útjára az iskolák és önkormányzatok számára a fűtés és világítás korszerűsítési programunkat. Ennek lényege, hogy a pályázat megírását ,beruházást, kivitelezést ,üzemeltetést, egy olyan cég végzi, akik megfelelő tőkével rendelkeznek és a befektetett pénzüket az üzemeltetés során megtakarított pénzből nyerik vissza.
A megvalósítást kérdőívek benyújtásával kezdjük, amiből kiszámítható az ajánlott legoptimálisabb megtérülés és ami garantálja az alternatív energiahordozók alkalmazásával a megtakarításokat.

 

A Fűtési oldalon a leghatékonyabban működő kondenz gázkazánok, pellet kazánok, faelgázosító kazánok, valamint a különböző szondás geotermikus hőszivattyús megoldások kerülnek ajánlásra.
Az elektromos energia termelésben a napelemek különböző teljesítményű csoportjai.
A világításban a LED technika legújabban kifejlesztett világító testjei kerülnek ajánlásra, amelyek jelentősen kevesebb energiát fogyasztanak és fényükkel a természetes napvilágításhoz közel azonos fényt biztosít, szemben a mai szemrontó ,vibráló fénycsöves világításokkal.
A villamos áram termelésben jelentőségteljes a nyári szünetben termelt energia, hiszen közel két hónap során szinte semmilyen felhasználás nincs, így a termelt villamos energiát az áram szolgáltatója átveszi és ezért fizet. Az intézmény így a termelt villamos energiáért pénz kap, vagy később fogyasztásából jóváíródik.
Tisztelt leendő partnereink! Ha fentiek megfelelő képen felkeltették kíváncsiságukat, úgy kérem töltsék ki a projekfelmérési adatlapokat és küldjék vissza hozzánk. Mi két héten belül jelentkezünk ajánlatunkkal.

 

Hám László
Lernigo kft ügyvezető
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06-20-989-0305

 

Lernigo Led Katalógus

Közvilágítási adatlap