Beszámoló...

...a XVIII. Országos Életvitel és gyakorlati ismeretek verseny tankerületi fordulójáról. A beszámoló WORD formátumban letölthető erre a linkre kattintva.

Míves portékák csodálatos világa

Kedves látogatók!

Örömmel és várakozással ajánlom az alábbiakat. Az elmúlt héten találkoztam a Faragó Gábor és Krisztina művész házaspárral, akik a míves pertékák alkotói. Személyes találkozónkon lehetőséget kaptam, hogy a termékeiket nagykereskedelmi áron terjeszthessem az iskolákban és az óvodákban.

Bővebben...

Minden, ami az iskolába kell!

Kedves Látogatók!

Kiállításokat és munkafoglalkozásokat szervezünk a kollégák részére, hogy megismertessük tevékenységünket és megtanítsuk a munkafoglalkozások lassan feledésbe menő fajtáit.

Bővebben...

Fővárosi technika versenysorozat

Kedves Kollégák!

Alább teszem közzé a technika tantárgy 2016-17-es tanév technika versenysorozatának fővárosi fordulójának anyagát, amit Karsai Zsuzsanna rendező, szervező, összeállító engedélyével teszek példaként és követhetőként.

Bővebben...

2015 - újévi változások

Kedves Látogatók!

A 2015-ös évben is állunk az iskolák és egyéni megrendelőink rendelkezésére. Tisztelettel várjuk megrendeléseiket, emellett szívesen adunk egyéni kívánságokra is ajánlatot. Kérem, hogy tekintsék meg az aktuális listáinkat mert szükség volt némi korrekcióra.

Remélve bizalmunkban sikeres új évet kívánok!

Hám László a Lernigo Kft ügyvezetője

Tel: 70-425-2681
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.lernigokft.hu