Sokáig illatozó – citrus, friss, keleti –, környezetbarát fertőtlenítő szer

exquisit wc olaj

Kiváló minőségű koncentrátum, amely nem csak tisztítja, de segít tartósan tisztán tartani fürdőszobáját, wc-jét.
Felhasználási terület: WC-illatosító
Felhasználók köre: Lakossági, foglalkozásszerű (ipari)
Veszélyességi besorolás: F (könnyen gyulladó), R 10 (gyúlékony)
Izopropil-alkohol tartalma 50% az összetevő anyagok szerint. Sárgás színű jellegzetes illatú folyadék. A forgalomban lévő WC-olaj illata két illatösszetételéből jött létre: Rózsa és citrom. Vízzel jól elegyedik. 

Alkalmazása során kettős hatást fejt ki úgy a fürdőszoba lefolyóiban, mint a WC-ben. A jól megtisztított WC-felület bepermetezve az P-12-nek köszönhetően egy vékony filmréteget alkot, amely 48 órás tartós védelmet biztosít a vízkő, urin, baktériumok és más szennyeződés ellen. Fölöslegessé teszi más WC-tisztító használatát. Zsírtartalmú hatású. Kellemes, 48 órán át tartó illatot ad a WC-ben vagy a fürdőszobában.

Lebomlási táblázat az Institue Fresenius GmbH vizsgálata alapján:
Idő A szerves szénhidrát-tartalom lebomlása (DOC %-ban)
3 óra - 27%
1 nap - 31%
2 nap - 32%
3 nap - 36%
6 nap - 94%
9 nap - 94%
13 nap - 94%
16 nap - 94%
20 nap - 94%


Felhasználási javaslatok:
WC-k, pissoire-ok tisztántartása: a vízkőtől, szennyeződésektől megtisztított felületeket kétnaponta beszórva ritkábban kell „piszkos munkát” végezni.
Krómozott tárgyak fényesítése: az előzetesen kifényesített felületeket 1-2 hetente egyszer bepermetezve a tárgyak fényessége folyamatosan fenntartható.
Környezet légfrissítése: abban a helyiségben ahol a terméket használta a légtér kellemesen illatos marad még hosszabb időn keresztül is.

A WC-olaj használata lehetővé teszi azt, hogy hosszú ideig tisztán tartsa WC-jét és fürdőszobáját, lefolyóit drága tisztítószerek nélkül is. Szavatossági ideje korlátlan, amennyiben betartják a tárolására vonatkozó utasításokat. Lehetőséget nyújt arra, hogy megóvja a kezelt felületeket a károsító szennyeződések lerakódásától, ami megnöveli azok élettartamát. A WC-olaj a megrendelő, felhasználó igényéihez igazodva többféle kiszerelésében kapható.


Rendelhető: szórófejes és utántöltő palackban.
Legfontosabb tulajdonságai:
– környezetbarát: biológiailag lebomló termék, maró egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A higított termék csatornába, élővízbe bekerülhet.
– felhasználóbarát:
1. a „folyékony WC-kefe” – alkalmas WC-k, szennyezettségeknek fokozottan kitett mosdók és kádak tisztántartására.
2. diszkrét légfrissítő – a felhasználás helyén hosszantartó, kellemes és ugyanakkor diszkrét illatot biztosít.
3. tartós csillogás – a krómozott tárgyakon késlelteti a vízkő lerakódását.
– az egészséget nem károsítja
– költségkímélő

Biztonsági Adatlap